Jegyesfotózás

Tervezgeted már a Nagy Napot? Esetleg már csak egy fotós hiányzik, hogy életed legfontosabb napja örökre megörökítésre kerüljön? Még nem tartasz ott csak kíváncsi vagy, hogyan készülj fel egy jegyes fotózásra?
Olvass tovább lesz pár haszon tippem számodra.

 Jegyesfotózás az első találkozás!

A jegyes fotózásnak egy történetet kell bemutatnia, elmesélnie. A Ti storytokat kell az utókornak megörökíteni. Ez a köztes állapot, amikor még nem az esküvői fotózás kreatív része van és már rég túl vagyunk a páros fotózás cuki faktorán. Az én meglátásom szerint a jegyes fotózásnak arról kell szólnia, hogy hogyan találkoztatok, mi a hobbitok, hivatásotok. Amikor tényleg magatokat tudjátok adni.

Tipp: Úgy lehet leküzdeni a kamera előtti feszengést is, ha nem a fotósra és kamerájára figyeltek, hanem egymásra. Akkor igazán csodás képek fognak születni.

Hogyan készülj fel a jegyesfotózásodra?

Az öltözet kényelmes és egymáshoz harmonizáló legyen. Hölgyeknek javaslom, hogy a sminket lehetőség szerint bízzák egy profira, ha csak nem vagy profi te magad. Szintén ajánlatos a fodrász szalont útba ejteni fotózás előtt. Kényelmetlen ruhában feszengeni fogsz és ez egész napra megalapozhatja a kellemetlen hangulatodat.

Meddig tart a jegyesfotózás?

Az csak tőletek függ. Általában 2-4 óra között van az érdemi fotós rész, de érdemes rászámolni egy óra készülődést, esetleg helyszín változtatást is.

Hol tartható jegyesfotózás?

Legyen egy hangulatos kis város, vagy a budapesti forgatag, erdő mélye vagy tó partja a lényeg, hogy számotokra fontos helyszín legyen, és el tudjátok magatokat engedni.

Az ország teljes területére elutazok veletek, ennek van egy kisebb díja. Viszont, nem számolok fel kiszállási díjat Pest megyében és Budapest területén.

Mennyi fotó készül egy jegyesfotózáson?

Attól függően, hogy mennyi időt töltünk a fotózással. Egy 3 órás fotózás során legalább 200 nyers felvételt készítek ebből 40- 50 ami utómunkázható. A 3 órás „Közepes csomagban” még 15 retusált képet is kapsz és kidolgozzuk az általad kiválasztott képeket fotó papírra is.

Mennyibe kerül a jegyesfotózás?

A jegyes fotózás árakat itt találod. Segítettem azzal, hogy 3 csomagba sűrítettem az ajánlatokat.

Hogyan kapom meg az elkészült jegyesfotókat?

Mivel már digitális korban élünk ezért elsősorban digitálisan. Egy Google Drive link segítségével kaptok hozzáférést a retusált és utómunkált képekhez. Már olyan kevés helyen lehet kézhez kapni fotókat. Ezért kis meglepetésként, kinyomtatjuk az általatok választott képeket és vagy személyesen, vagy postai úton elküldöm nektek. A nagyi biztosan értékelni fogja!

 

 

Ezt mondták rólam

   Kitti  & Gyula

„A fotózás nagyon jól sikerült, jó hangulatban es viccesen telt. Norbi hamar feloldotta gátlásainkat miközben türelmesen és profi módon végezte a munkáját ötletes elképzeléseivel. Az elkészített képeket napokon belül megkaptuk, nem kellett heteket várni rá.

Nem egy szokványos témát választottunk, de ez nem volt akadály, mindenben tükrözi a megismerkedésünk pillanatait. A fotós kiválasztása egy fontos döntés, mivel egész életünkben ezekkel a képekkel fogunk visszaemlékezni a fontosabb pillanatokra. Csak ajánlani tudjuk másoknak. Köszönjük a munkádat.”.

knphoto.hu képek