Esküvői képek

Az itt látott esküvői képeket az eddigi felkéréseim során fotóztam, a lagziról és a ceremóniáról pár hangulat képet teszek közzé csak,
mert ezek a család bensőséges pillanatai. A kreatív fotózás során készített képekből jóval többet fogsz itt látni. 

Esküvői képek – Ági és Tamás esküvője

Ági & Tamás

“Norbi egy igazán ötletes, segítőkész, alkalmazkodó és nem mellesleg rettentő türelemmel bíró ember. Az első telefonos beszélgetésünket követően, pár napon belül személyesen találkoztunk, majd a már kész csomagjain kívül beszélgetésünk után 1 saját személyre szabott ajánlattal lepett meg minket.
Ebből következtetve, Norbinak a megrendelő igénye az első, amit meg színez a plusz ötleteivel, tanácsaival. A kreatívfotózás során, a helyszínek adottsága miatt próbára tettük elég sok téren, amit jó kedéllyel, alázattal és felkészültséggel viszonzott. Több helyszín, utazgatás, szúnyog invázió, 40 fokos üvegkalitka sem volt akadály a számára. Partnerével, Szandival nagyon jó párost alkotnak, szinte nincs olyan pillanat, amit Ők ne kapnának el, igazi lesi fotósok J!
Legközelebb is szívesen dolgozunk velük, csak ajánlani tudjuk Őket!”

Esküvői képek – Sztella és Tamás esküvője

Sztella & Tamás

“Norbit ajánlás útján találtuk meg, és rögtön tudtuk, hogy nem is kell tovább keresnünk. A csomagjai közül úgy választottunk, hogy két fotósunk legyen, így csatlakozott hozzá Szandi is.
Mind a ketten nagyon értik a dolgukat, és el tudják kapni a legszebb pillanatokat. Amikor átküldte a képeket, már akkor imádtam az egészet, amikor még csak éppen belepillantottam.(bár az igazat megvallva, jó hosszú pillantás volt, mert nem bírtam abbahagyni)

Utána az újdonsült férjemmel is végignéztük a képeket, és egyetértettünk, hogy sikerült a legjobb pillanatokat elkapni! A kreatív fotózás is nagyon jó hangulatban telt, kis ismerkedés, és “lámpaláz” után ott is csodás képek születtek! Van egy abszolút kedvencem, amelyiken a férjem tükörképe látszik a szememben. Egy szó mint száz, csodás munkát végzett/végeztek, és nagyon szépen megörökítették a Nagy Napunkat, ezzel téve még gyönyörűbbé, és felejthetetlenné. “

Esküvői képek – Kitti és Gyula esküvője

Kitti & Gyula

“A fotózás nagyon jól sikerült,jo hangulatban es viccesen telt. Norbi hamar feloldotta gatlásainkat miközben türelmesen és profi módon végezte a munkáját ötletes elképzeléseivel. Az elkészített képeket napokon belül megkaptuk, nem kellett heteket várni rá.

Nem egy szokványos témát választottunk,de ez nem volt akadály, mindenben tükrözi a megismerkedésünk pillanatait. A fotós kiválasztása egy fontos döntés,mivel egész életünkben ezekkel a képekkel fogunk visszaemlékezni a fontosabb pillanatokra.
Csak ajánlani tudjuk másoknak. Köszönjük a munkádat.”

Esküvői képek – Lilla és Tomi esküvője

  Lilla & Tomi

“Örülünk, hogy Ti készítettétek el a fotóinkat!😊Gyönyörű képek lettek, köszönjük a rugalmasságotokat és a pazar hangulatú fotózást!🤗
Szandi és Norbi köszönjük nektek! 
❤️”

Esküvői képek – Kitti és Zoli esküvője

Esküvői képek – Gabi és Robi esküvője

  Gabi & Robi

“Remek hangulatképeket készített már a ceremónia előtt is. Kiváló érzékkel ragadta meg a megörökítendő pillanatokat reggeltől estig. Profin koordinállta a kis és nagycsoportos fényképezést, és remek hátteret választott a portrékhoz is. Norbi eddig is jó képeket készített, de ezután saját tapasztalatunk alapján még bátrabban tudjuk ajánlani

Hogy tetszetek az esküvői képek? Oszd meg velem a véleményed komment formájában. 

Eskövő fotózás árak

Láttad eddigi munkáimat. Ha tetszettek az esküvői képek. Itt foglalhatsz időpontot és nézheted meg áraim.