Esküvői smink

Igazad van akkor, ha azt mondod ez a bejegyzés mit keres egy fotós honlapján.
Egyszerűen segíteni szeretnék az esküvő előtt álló menyasszonyoknak ebben a témában. Ezért kértem meg profi sminkes ismerősömet, hogy írjon egy tartalmas bejegyzést az esküvői sminkről. Remélem sok segítséget nyújt nektek Balla Brigitta írása.

Esküvői smink, mitől más mint a többi?

A „nagy napon” minden menyasszony élete legjobb formáját szeretné nyújtani! Ehhez elengedhetetlen a profi esküvői smink. Fontos, hogy nappali fényben is jól nézzen ki, és mesterséges fényben egyaránt. Jól kell mutasson a kreatív fotókon, és az esti órákban készült képeken is. Tartós legyen, nagyon tartós, de mégsem vakolat. Ezt a professzionális anyagok és az elkészítési technika garantálja. Vízálló, könnyálló! A vőlegény ismerje meg a kedvesét a smink ellenére is 😀 ! Megjelenésed varázsa abban áll, hogy az esküvő stílusa, a színei, a ruhák, a csokor, frizura, stb. összhangban vannak személyiségedhez, arcodhoz kialakított sminkeddel.

Esküvői sminkedre ne sajnáld a pénzt,
hagyd profi sminkesre!

Hallani olyan menyasszonyokról, akik több-százezer forintot is képesek elkölteni a ruhájukra, majd ötezer forintot akarnak spórolni az arcukon. Egy rosszul elkészített smink az esküvői fotókon évekig kísérthet! Viszont a jó smink segít kiemelni az arc szépségét, és finoman elkendőzni a kisebb hibákat. A sminkes egyike a három tündérkeresztanyának: a sminkesnek, fodrásznak, és a ruhaszalonosnak/varrónőnek, akik miatt hercegnőnek érezheti magát a menyasszony! (vagy aminek szeretné)

Készen állsz-e elengedni a berögzött szokásaidat?

Ha valaki ragaszkodik a mindennapokban hordott sminkjéhez, avagy fejben eldöntötte, hogy neki pl. az a tusvonal áll legjobban, amit 10 éve minden nap megrajzol, akkor nincsen szüksége sminkesre. Csak akkor forduljon profi sminkeshez, ha hajlandó megfogadni a tanácsait, hiszen tudni fogja milyen make up mutat jól a fotókon, és élőben is.

Vőlegény smink?

Igen, meglehet hogy furcsán hangzik, de nem kell megijedni, egy férfi semmit nem veszít férfiasságából, ha kisminkelik. Ez a nap két emberről szól, és bután néz ki egy verejtékező, vagy paprikavörös vőlegény egy gyönyörűen kisminkelt hamvas bőrű menyasszony mellett. Tapasztalatom szerint a fotós kollegák örömmel veszik, hiszen az ő munkáját is segíti mindez.

Alkalmi smink

Az alkalomnak megfelelő, harmonikus szépítő sminket legtöbbször fotózásra, ballagásra, esküvőre kérnek vendégeim. Az alkalmi sminket is olyan technikával és anyagokkal készítem, hogy tartós, és könnybiztos legyen. Igény szerint tincses műszempillával tesszük a hatást még inkább elegánssá.

 

 

 

Esküvői smink árak

Balla Brigi 
https://www.facebook.com/ballabrigi/

(érvényes 2019.09.01-ig)

Esküvői smink (próbasminkkel ) 20.000 Ft

Alkalmi smink: 5.000 Ft

Vőlegény smink: 2000 Ft

Tincses műszempilla: 1700 Ft

 

További információ és kapcsolatfelvétel: +36707716325