Cegléd fotózás

Cegléd fotózás családoknak

Családi események fotózását vállalom Cegéden és környékén. Referencia ként megtekintheted a témában készült eddigi képeim egy részét.

Egy család életében rengeteg olyan esemény van, amire az évek múlásával egy-egy profi fotó segít  vissza emlékezéni. Digitális fotók mellett A4-es méretig akár nagymennyiségben is tudok nyomtatni, ha távoli rokonokra is gondolva szeretnéd velük megosztani azt az öröm teli eseményt.

Cegléden fotózok:

  • Családi protréfotózás,
  • Esküvői fotózás,
  • Jegyes fotózás,
  • Ballagás fotózás,
  • Keresztelő fotózás

Áraimat a gombra kattintva éred el.

Cegléd fotózás magánszemélyeknek

Egyéni páros fotózást vállalok Cegléden és környékén. Referencia ként megtekintheted a témában készült eddigi képeim egy részét.

Szeretnél magadról vagy párodról egy pár emlékezetes kültéri vagy stúdiós fotót? Új állásra pályázol és szükséged lenne egy profi fotóra, hogy megnöveld az esélyét annak, hogy megkapd álmaid állását. Esetleg önbizalmad növelnéd egy vakmerő sorozattal?
Mutasd meg másnak, milyen az igazi önmagad egy ütős portér sorozaton keresztül.

Cegléden fotózok:

Áraimat a gombra kattitva éred el.

Cegléd fotózás cégeknek

Nincs olyan cég aki kihagyhatná kommunikációjából a minőségi fotókat. Egy ízléses termékfotó akár eladási érv is lehet a látogató vagy vásárló számára. Konkrét konverziós erővel bír.

Manapság az online és offline vásárolók inger küszöbe annyira megemelkedett, hogy silány fotókkal a cég saját lehetőségeit korlátozza a saját piacán. Ez az egyetlen olyan kommunikációs eszköz amivel vizuálisan is tud bizalmat építeni a vásárlóban.

Cégek esetén egy fotózás költsége ugyan olyan tétel, mint ha termékfejlesztésre költött volna. Arról nem szólva, hogy a kifejlesztett termékre költött sok százezer forint után már vétek silány fotókkal kezdeni az értékesítést.

Cegléden fotózok:

  • Termékfotózás,
  • Webshop termékfotózás,
  • Rendezvényfotózás,
  • Üzleti protréfotózás,
  • Épületfotózás

Áraimat a gombra kattintva éred el.

Ha szeretnéd tudni, hogy ki vagyok én és hogyan jutottam el a fotózásig. Kattints a gombra és ismerj meg.

Cegléd esküvői fotózás

Egy pár életében az esküvő egy igazán fontos nap. Egy fényképész feladata ennek a napnak a hangulatát és eseményeit a lehető legérzelemdúsabban megörökíteni. Amit csak tapasztalattal lehet elérni.

Egy esküvői fotó sorozat örök emlék lesz számodra és családodnak is. Ezért fontos, hogy egy olyan ember készítse akinek van már tapasztalat a témában és nem meghívott vendége az esküvődnek.

Előszeretettel, szokták felajánlani rokonok, hogy majd ők elékszítik a fotókat az esküvőről. Sajnos, olvastam már több esükővi készülődéssel foglalkozó csoportban, hogy milyen borzasztó képek szüledtek. Abba már bele gondolok, hogy így a vendéged sem élvezheti a lagzidat.

Ha szerenél, 20 év múlva is örömmel tekinteni vissza esküvői képeidre és szeretnéd, hogy minden meghívott vendéged veled örüljön a nagy napodon. Akkor keress bizalommal.

Cegléd épület fotózás

Főként cégek és ingatlan értékesítők szokták igénybe venni az épületfotós szolgaáltatásom. Webes és nyomtatott formában használják fel a tőlem kapott fotókat.

Sokan nem tudják, de az épület fotózás az egyik legtechnikásabb fotózási stílus. Nagy odafigyelést és pontosságot igényel. Illetve megfellő felszerelést az elvárt magasminőségű fotók elkészítéséhez.

Amennnyiben szeretnéd értékesíteni ingatlanod, vagy céged brosúrájába szükséged van épület fotókra, úgy keress bizalommal.

Cegléd gasztrofotózás

Számomra a gasztrofotózás az abszolút kedvenc ebben tudom magam a legjobban kiteljesíteni. Több éves szakács tapasztalattal a hátam mögött jól ismerem az hozzávalók viselkedését, ami a gasztrofotózásnál elengedhetetlen tudás.

Cegléden gasztrofotózást, főként borászoknak, kistermelőknek vagy olyan éttermeknek tudok ajánlani akik komolyan gondolják termékük értékesítését. Egy gusztusos gasztrofotó könnyebben csábítja a termékhez a vásárlóját. Ahhoz, hogy ezt a gusztusosságot át tudjam adni a képeimen keresztül, folyamatosan képzem magam a témában.

Ha szeretnéd, hogy termékedre úgy gondoljanak a gasztroképeid nézői, hogy “De megkóstolnám!” akkor várom megkeresésd. Helyszini vagy stúdiós fotózást is vállalok a témában.

 

Referencia képeimet a gombra kattintva láthatod.

Cegléd szálloda fotózás

Egy szálloda fotózása mindig érdekes kihívás. Mivel úgy kell látni a még elnem készített fotót, hogy az milyen érzéseket vált ki a leendő vendégből. Mindig arra törekszem, hogy a legbarátságosabb oldalát mutassam a szálláshelynek.

Ahogy az épületfotózásnál is a szálloda fotózásnál is fontos, a jó felkészültség és a kellő eszközök megléte. Pontos és preciz munkára van szükség.

A különböző webes szálláshely foglaló szolgáltatásokon, silány fotókkal már nem lehet versenyre kellni a megszállni kivánók között.
Szolgáltatásom magába foglalja, hogy az álltalad megadott weboldalakra optimalizálva készítem el a fotókat, hogy a biztosan jól mutassanak a galériádban.

Amennyiben, te is szeretnéd megmutatni szálláshelyed szebbik arcát, keress bizalommal…
Referencia képeimet a gombra kattintva láthatod.