Nyári portré fotózás

 Nyári portré fotózás

Unod már a selfiket? 

Tetszenek a képek a galériában? Te is szeretnél pár profi fotót magadról vagy egy páros fotózáson kettőtökről? Most ezt megoldhatod gyorsan és olcsón!

Ezzel az ajánlattal az a célom, hogy meg alapozam a bizalmad, felém. Ez egy teszt lehetőség a fotós szolgáltatásom kipróbálására.

5 fotóból és abból a 45 perc velem tölött időből kiderül számodra is a stílusom és munka módszerem.

A próba fotózásra is él a 100%-os
pénzvisszafizetési garancia.

Így, ha elégedetlen vagy a fotókkal, amiket készítettem rólad/rólatok, még ezt a csekély összeget sem kell kifizetned/kifizetnetek.

A próbafotózás, portréfotózásra, páros fotózásra, érvényes csak. Szabadtéri fotózás elsősorban.
Ha mégis stúdiós fotózást szeretnél, annak a költségei téged terhelnek. Általában 5.000 Ft/óra áron dolgoznak stúdiók.

Csak egy ötlet: Ha kell pár ütős profi profilkép facebookra. Ezt most kihasználhatod. 

Maradt még pár kérdésed? 

Látod a sarokban a chat  ablakot? Írd be, hogy ‘GYIK’ és már át is visz a gyakori kérdések oldalra. Ha ott sem találtad meg a választ akkor írd le a chat ablakban és  amint tudok válaszolok rá. 

A kész fotókat digitálisan kapod meg Google Drive segítségével.
Fontos! A próbafotózást csak egyszer veheted igénybe! 

Ezt mondták rólam

   Lilla & Tamás

“Örülünk, hogy Ti készítettétek el a fotóinkat!😊Gyönyörű képek lettek, köszönjük a rugalmasságotokat és a pazar hangulatú fotózást!🤗
Szandi és Norbi köszönjük nektek! 
❤️

   Kitti  & Gyula

A fotózás nagyon jól sikerült,jo hangulatban es viccesen telt. Norbi hamar feloldotta gatlásainkat miközben türelmesen és profi módon végezte a munkáját ötletes elképzeléseivel. Az elkészített képeket napokon belül megkaptuk, nem kellett heteket várni rá.

Nem egy szokványos témát választottunk,de ez nem volt akadály, mindenben tükrözi a megismerkedésünk pillanatait. A fotós kiválasztása egy fontos döntés,mivel egész életünkben ezekkel a képekkel fogunk visszaemlékezni a fontosabb pillanatokra.
Csak ajánlani tudjuk másoknak. Köszönjük a munkádat.

Foglalaj időpontot most!

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar
- Elérhető
26
- Lefoglalva
26
- Függő
captcha

Stúdióban szeretnéd?

Amennyiben az időpontfoglalásnál a stúdió fotózást választottad, kérlek számolj a stúdió bérleti díjával. Ezt akkor tudom megmondani, ha eldöntötük, hogy melyik stúdióba szeretnél menni. További részleteket természetesen átbeszéljük. 

A fotókat 72 órán belül átadom

Az egy nap egy ügyfél szabály miatt, a fotózás után még aznap neki tudok kezdeni fotóid feldolgozásának. Ezért lefeljebb 72 órán belül egy Google Drive link segítségével megtudod őket csodálni. (Általában 24 órán belül elküldöm a kész képeket! )